fredag 15 augusti 2014

skit app

Efter att jag äntligen börjat blogga med min samsung 3 och fått det att funka genom appen. Vad gör man då? Köper en s5. Nu får jag inte appen att funka. Får nog appa om appen.

teknisk avbrott

onsdag 30 juli 2014

Regnig dag

Vad gör man när det äntligen regnar? Hyr film och äter lite godis, även om det är onsdag. Fick en trevlig överraskning på Hemmakväll. Vi hyrde tre filmer och köpte lösgodis då fick vi två st 11/2 läsk gratis. Tog en cola och en fanta.

lördag 26 juli 2014

Morgonstund har guld i mun

Man märker att det blir ljusare senare och senare för varja vecka. Kl 5 var det riktigt skönt och nästan lite kallt ute. Dagg i gräset och en lagom vind blåste. Efter ovanligt många varma dagar så är det skönt med lite kyla. Himlen är ljus blå och ljus rosa.

tisdag 22 juli 2014

Mer vardagslyx

Plockade lite till kvällens grillning.  Potatis , rödbetor, rödlök, sallad och bönor.

Skogen?

Jag behöver inte leta i skogen efter blåbär. Öppnar bara dörren.

fredag 18 juli 2014

Semester

Nu är det fredag då blir det de finare dropparna.

fredag 27 juni 2014

Milan Camp

Denna veckan har inte varit lätt. Tim har varit på fotbolls camp hela veckan i Göteborg.  Jag började innan vi åkte med halsont, huvudvärk och ont i kroppen. Jag gillar inte att resa i vanliga fall och sedan vara sjuk och bara vill ligga kvar i sängen är svårt.  Men allt för Tim. Ella har haft det bra här hemma med alla assistenterna, för hennes del är det bäst att vara hemma. Enligt Tim är det den bästa veckan i hans liv. Camp mellan 9-16.30 i fem dagar och sedan mer fotboll på campingen med vårt sällskap.

onsdag 25 juni 2014

Äventyrsgolf

Tog en runda golf. Jag och David har oftast bara ett par få poäng mellan oss. Ikväll förlorade vi mot Tim. Tim 61 poäng, David 82 och jag 83. Alltså förlorade vi med 21 poäng. 

tisdag 24 juni 2014

Lisebergsbyn

Bor i stuga på Lisebergsbyn. Har bra utsikt över receptionen så vi har full koll på vem som kommer in och ut. Bor i de röda stugorna uppe till höger.

måndag 23 juni 2014

Aaaaaa

Sitter med Tims ipad och försöker lägga in en bild på stugan. Varje gång man ska göra något så måste man lära sig på nytt. Jaja snart kommer det lite bilder.

tisdag 17 juni 2014

Imorgon?

Nu är innebandyn slut och uteträningen igång. Löpningen är inte vad den har varit men skam den som ger sig. Löpning blandat med intervaller och styrke övmingar. Resultat hål i byxorna, ja ja det kan det vara värt. Får se var jag har ont imorgon. 

lördag 7 juni 2014

Silltårta

För att få en jämn botten på silltårtan använder jag hamburgerpressen att trycka ut kavringen med.

fredag 9 maj 2014

Taco tips

Blanda tacokrydderna med vatten och stek köttet.  Blanda sedan i tacoblandningen. Blir mycket bättre smak och jämnare kryddning.

fredag 2 maj 2014

Vilken dålig bloggare jag är . Glömde att ta en bild innan. Då får det bli efter. Men mycket gott var det.

måndag 28 april 2014

Även David fick lite motion

Nu är våren igång

Fick handlat mer jord till kryddpyramiden
Ops


Nu har det gått ett helt år och inte ett enda inlägg på bloggen. Ibland när jag sitter och kollar på bloggen som egentligen är en dagbok om vad som gjorts och hänt. Det både kul och skrämande att se hur vårt liv såg ut innan.
Har tänkt många gånger att jag ska börja igen om vardagshändelser och inte bara gnälla. Det kan vara mitt nyårslöfte BLOGGA MERA.